Sök

#ledsen

Nu har det gått en månad sedan beslutet togs om att inte genomföra årets medeltidsdagar.

Det va ett tufft beslut och vi i arrangörsgruppen har självklart varit ledsna över detta. Och inte bara över beslutet utan över omständigheterna som idag tvingat flera marknader och kulturevenemang att ställa in.


Utklipp från Alekuriren och Ttela

Vi är tacksamma över det stöd vi fått från alla håll, vi vill rikta ett extra stort tack till alla aktörer, samarbetspartners, volontärer och anmälda försäljare för visad förståelse och välvillja. Ni är guld värda. Vi siktar på att köra sista helgen i maj 2021 istället (29-30 maj 2021 för att förtydliga).Idag publicerade vi en liten film på Ljudaborgs youtubekanal. den är gjord med humor även om vi är ledsna, så se den med glimten i ögat ;). Halva spelades in före vi tog beslutet att ställa in men eftersom vi inte kunde fullföllja de planerna så gjorde vi om filmen.Det är vår alldeles egna filmkreatör Micaela som har filmat och klippt ihop allt. Miniborgen var urpsrungligen en present till Johan som Beatrice byggt ihop av kartong, det tog emot lite grann att förstöra den men vad gör man inte för konsten ;)


Här kommer lite fler bilder från en solig dag när vi filmade.Så vad kan man avsluta med? Det är en ovisshet vi lever i just nu. Hoppas att vi får chansen att träffas på nån annan medeltidsmarknad i år. Vi håller tummarna för att det ska bli bättre tider snart. Fram till dess så sköt om er, ha tålamod, håll er uppdaterade på vad myndigheterna säger och tvätta händerna.78 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla